Reparatii masini de spalat rufe, vase, uscatoare, cuptoare, aragazuri, reparatii electrocasnice Brasov !


Reparatii masini de spalat in Brasov   Reparatii electrocasnice in Brasov   Reparatii masini de spalat Brasov

     Domeniul principal de activitate

este asigurarea de reparatii a aparaturii electrocasnice in Brasov si imprejurimi, precum si comercializarea de piese de schimb. Asiguram reparatii si piese de schimb pt urmatoarele masini de spalat rufe, masini de spalat vase, masini de gatit, masini de uscat rufe, hote, cuptoare microunde, aragazuri. Reparatiile se efectueaza doar cu piese de schimb originale, asigurandu-se garantie de pana la 3 ani.

Servicii oferite de AFN Util Service Brasov - Reparatii electrocasnice, reparatii masini de spalat Brasov:
- service masina de spalat ariston brasov, piese masini de spalat brasov, reparatii masini de spalat, cu ce spal masina de rufe, reparatii masini de spalat automate, garantie service masina de spalat ariston brasov, garantie masina de spalat ariston brasov, masina de spalat nu blocheaza usa, masini de spalat brasov, reclama arctic, reparatii masini electric brasov, reparatii masini de spalat indesit, service ariston brasov, tipuri uscatoare de rufe, masina de spalat campomatic, reparatii masini spalat rufe brasov, emag brasov masini de spalat automate, reparatii masini indesit, setarile masinii de spalat zanussi, service masina spalat automata, masina spalat beko nu se alimenteaza, masina de spalat nu termina programul, probleme pompa apa masina de spalat, programul scurt la masina de spalat rufe whirlpool, placa electrica masina de spalat rufe access, reparatii masina spalat beko, service masini de spalat whirlpool, sursa alimentare placa masina spalat, verificare electrovalva masina de spalat, reparatii masina spalat whirlpool brasov, calcar in masina de spalat, reparatii masini de spalat vase brasov

        Reparatii masini de spalat Brasov, reparatii electrocasnice, AFN Util Service SRL

este de peste 15 ani in domeniul Reparatiilor de electrocasnice si masini de spalat in Brasov - Reparatiimasinidespalatbv.ro asigura personal specializat pentru servicii si detine toate avizele si autorizatiile prevazute de legislatia in vigoare pentru efectuarea serviciilor de reparatii electrocasnice.
        A.F.N. Util Service S.R.L cu sediul in Brasov, Str. Visinului nr. 16 asigura personal specializat in reparatiile de masini de spalat si electrocasnice Brasov
    Daca dvs. doriti o rezolvare, cat si un sfat pe repararea masinii de spalat sau electrocasnicelor nu ezitati sa ne contactati.

Unde ne gasiti?

Adresa

Reparatii masini de spalat Brasov
Reparatii electrocasnice Brasov
Reparatii aragazuri Brasov AFN Util Service SRL Str Visinului, nr 16, Brasov, RO

Contact Form

Copyright © 2016. All rights reserved | Design by SD Studio Time